Dyqani juaj i stolis me diamantë

Ju duhet të dini se çka po blini

Ju duhet të dini se çka po blini

Të jeni të sigurt për origjinalitetin, cilësinë dhe karakteristikat e stolis që ju bleni me certifikatat të lëshuara nga ana e laboratorisë gjemologjike të famshme IGS London, e akredituar dhe njohur në mbarë botën për nxjerrjen e këtijë lloji të certifikatës.

më shumë
Ju duhet të dini se çka po blini

Certifikata ISO9001 si një garancion i cilësisë

Të gjitha kërkesat e standardeve ndërkombëtare ISO 9001 janë zbatuar me sukses në praktikë.

më shumë

Diamantët Argyle pink

Të vlerësuar në të gjithë botën për gamën e tyre mahnitëse të ngjyrave, diamantët Argyle pink, të limituar dhe unikë, janë shumë të kërkuar.

lexo më shumë
Privilege card - Realizoni zbritje për vetën dhe miqët tuaj

Privilege card

Realizoni zbritje për vetën dhe miqët tuaj

më shumë
Paratë tuaja janë më të vlefshme tek ne

Paratë tuaja janë më të vlefshme tek ne

Nuk ju duhet te paguani çmime të larta që të keni stoli diamanti me prerje të cilësisë së lartë të dijamantit, ngjyrë dhe pastërti të lartë. Për shkak të mënyrës se si ne kemi punuar për vite me rradhë, tek ne mund të gjeni stoli të certifikuara dijamanti me çmime që janë deri në 40% më të ulëta se te tjerët

Cilësi e konfirmuar

Cilësi e konfirmuar

Me blerjen e stolis tek ne fitoni certifikaten (vërtetimin) IGS London i cili konfirmon të gjitha karakteristikat e tij sipas 4C standardit , kështu që ju mund të jeni të sigurt se stolia që keni blerë tek ne do ta mbaj të njëjtën cilësi, pavarësisht nga koha, sepse dijamantët tanë dhe të gjithë gurët natyror nuk trajtohen që do të thot se nuk janë ekspozuar nxehtësisë ose rrezatimit për të përmirësuar ngjyrën dhe pastërtinë e gurëve.

Blerje  dhe dorëzim i sigurtë

Blerje dhe dorëzim i sigurtë

Ne bashkëpunojmë me bankat më të mëdha në rajon kur bëhet fjalë për pagesën në faqen tonë, dhe dorëzimi realizohet nga TNT EXPRESS.

më të shiturat

NGA BLOGU


Copyright © Mikel F Diamond Center 2018; Developed by Data Design